Find dit markedssegment:
Medico og Sundhed Medico & Sundhed
Filter Elementer Filter Elementer
Levnedsmiddel og drikkevarer Levnedsmiddel & drikkevare
Proces Industrien Proces Industrien

Filtrade profil

FilTrade ApS er leverandør af teknisk avancerede vævsprodukter af høj kvalitet til filtrering og separering indenfor bl.a. kemi-, proces-, medicinal- og levnedsmiddelindustrien i Danmark. Desuden leveres tekniske tekstiler til konstruktions- og afskærmningsformål.

Ud over levering af filtervæv som metervare, tilbydes endvidere montage af sigter og filtre, samt fremstilling af færdigkonfektionerede filterkomponenter efter kundespecifikation. Filtermaterialerne leveres både i kunststoffer og metaller.

Vore leverandører, SEFAR AG, BOPP AG og er verdens førende producenter af præcisionsvævede filtermaterialer og har alle en stor stab af teknikere og applikationslaboratorier til rådighed.

Vi er derfor i stand til at anbefale det rigtige filtermateriale eller færdigkonfektionerede filter til alle opgaver. FilTrade ApS´s målsætning er, at være den førende samarbejdspartner indenfor filtrering og separering i Danmark. Denne position vil vi opnå og fastholde på grundlag af bl.a. disse parametre:

  • Teknisk rådgivning
  • Problemløsning
  • Hurtig levering

SEFAR AG

SEFAR AG er verdens førende producent af præcisionsvævede syntetiske filtermaterialer og konfektionering af maskin- og kundespecifikke filterklæder. Et produktprogram på over 2000 forskellige vævstyper sikrer, at stort set alle filtrerings- og separationsopgaver kan løses.

SEFAR er ligeledes førende med hensyn til applikationsteknologi i kraft af en stor stab af teknikere, der arbejder engagerede sammen med kunderne om udviklingsopgaver. SEFAR har dermed sat en ny standard for problemløsning. SEFARs produkter er nyskabende og sikrer en optimal økonomi i enhver produktion.
SEFAR beskæftiger på verdensplan ca. 1500 medarbejdere. Hovedsædet ligger i Schweitz. Produktion og udvikling foregår hovedsageligt i Schweitz, Frankrig og USA.

Bopp AG

Bopp AG fra Schweitz er en af verdens førende producenter af ultrafint stål- og metalvæv samt filterplader af metal til filtreringsformål. Vævet leveres primært i rustfrit stål, men alle andre vævbare metaller kan anvendes. Bopp AG fremstiller også færdige filterkomponenter efter kundespecifikkationer.

Send en email
www.dmzhouse.com
Send en email